Mit kapsz nálam egy tanfolyamon – Hallgatói vélemények

Minden online tanfolyamomnál fontosnak tartom, hogy a puszta tananyagnál jóval többet adjak: értéket, szemléletmódot, magabiztosságot… A jövő héten induló új, online Tárolás tanfolyam se lesz kivétel, nem „csak” egy tanfolyam! De inkább olvassátok el a hallgatóim véleményét a korábbi tanfolyamokról:

„Adott volt egy 2 szintes lakás, tele csupa olyan helyiséggel, ami segítségért kiáltott. Az átalakításra rengeteg ötlet volt a fejemben, de akkor még nem tudtam, hogyan fogjak bele.
A stílustanfolyam volt az egyik kedvencem, mert egy laikus számára is érthető módon segített eligazodni a különféle stílusok között. Miközben hallgattam olyan érzésem volt, mintha egy kedves ismerősömmel egy kávé mellett üldögélve beszélgetnénk. A tananyagok nincsenek tele szakzsargonokkal, a sok kép a részletes kielemzéssel nagy segítség volt az elhangzottak elsajátításában is. Külön tetszik, hogy bármikor visszanézhetők és nincsenek időkorláthoz kötve, így akár később is segítségül hívhatom, ha elakadok valahol. Ezt sok tanfolyammal ellentétben csak nálad találtam meg eddig. Szuper ötlet a hallgatók részére létrehozott külön csoport, innen is lehet tanulni, akár inspirálódni is.
Külön tetszik, hogy azokra is gondolsz, azokat is segíted tanácsokkal, akiknek nincs anyagi lehetősége nagyobb volumenű lakberendezési átalakításokba belefogni. Megmutatod, hogy a lakberendezés, nem a méregdrága divatos holmik megvásárlásánál kezdődik, ezek az otthonok szerintem nem is élhetők, túl ridegek.
A tárolás megoldásának kérdése számomra kardinális probléma volt, a tanfolyam előtt számos alkalommal vásároltam össze a különböző kiegészítőket, kisebb bútorokat, mondván ez majd csak jó lesz valahova. Ezzel a rossz szokással – férjem nagy örömére – a stílustanfolyam után szinte azonnal felhagytam, igyekszem csak olyan dolgokat megvenni, ami tényleg beleillik az elképzelt koncepcióba és hasznos is lesz hosszú távon is.
Az online konzultáció segített letisztázni az addig felgyülemlett sok kérdést és elfogadni, hogy egy lakásnak létezhetnek olyan részei, amihez nem biztos, hogy rövid távon belül érdemes hozzányúlni. Nagy segítség volt számomra, hogy a konzultáció után is számos alkalommal segítségemre voltál a bizonytalanságok tisztázásában.” Móni
 
Andiék lakása a tanfolyam előtt
Andiék lakása a tanfolyam előtt
Andiék lakása a tanfolyam után
Andiék lakása a tanfolyam után

„Építkezni fogunk, ház tervezésben vagyunk, emiatt kezdtem el hallgatni az előadásokat. Én azt szeretem bennük, hogy kimozdítanak a megszokott, unalmas sémákból, pl a színes falak vagy a teljesen beszekrényezett konyhabútor. Emellett biztos támpontokat ad és rengeteg, számomra új dologgal ismerkedtem meg. Nagyon jó így tervezni egy új otthont.” Zsuzsi

Részletek az online Tárolás tanfolyamról itt.

„Lakberendezői tanfolyamok után bogarásztam és ezzel szinte egy időben került a könyved a kezembe. Szerintem nem volt véletlen. Építkezés előtt állunk, immáron a harmadik. Szükségem van segítségre, mert most látom mi volt a hiba a a két háznál, mire szerencsésebb, praktikusabb jobban odafigyelni. A tanfolyamaid óriási értékek számomra. Tetszik, hogy egy átfogó, összeszedett képet kapok Tőled a tervezéstől a kivitelezésig. Hát, és a stílus, mellyel lenyűgöztél, a házatokkal, fantasztikus. Gratulálok! Nagyon tetszik, otthonos :)” Anita

„Azért szeretem mert közvetlen hangvételű, nem kioktatós, iskolaszagú hanem olyan mintha itt ülnél velem és beszélgetnénk. Ráadásul nem csak beszélünk róla hanem látjuk is, a millió kép is nagyon hasznos, főleg úgy kielemezve ahogy azt megkapjuk egy-egy tananyagban. Az ember úgy tanul hogy észre sem veszi, azt hiszi hogy szórakozik éppen, pedig közben beégnek a fontos dolgok.

Hasznos számomra mert leszoktatott a velem született felhalmozási mániámról. Már nem szedek össze mindent „mert ez úgy tetszik” alapon, megtanultam szelektálni, megtanultam hogy éljen bennem egy kép egy homályos, hiányos, de mégis határozott kép a leendő házikómról és bármivel találkozom csak azt szedjem össze ami beleillik az összképbe (szerintem) és ne mindent ami megtetszik. Ezt csak nálad lehet megtanulni (szerintem). Eddig még az inspirációs képgyűjtés sem volt számomra evidencia, voltak persze innen-onnan képeim, de hogy ezeket nézzem is és lássam is, csak a tanfolyamok közben alakult ki.

Szeretem a tanfolyamokat mert akkor nézem mikor akarom, bármikor újra belekereshetek. Szeretem mert például a konyhás ötleteknél jól össze van szedve mire kell odafigyelni, mire érdemes odafigyelni, és mi az amit egyáltalán ne csináljunk, mert nem lesz jó, gyakorlatias szemszögből.  Ha a te tanfolyamodon képződik az ember akkor valószínűleg nem fog olyan lakást összehozni ami jól néz ki de teljesen használhatatlan. Szeretem a tanfolyamokat, mert oldják a görcsöt ami abból adódik hogy az ember tökéleteset szeretne, de nem tudja hogyan. Közvetlen, érthető és tényleg a lényeg van benne ami teljesen laikusok által is emészthető. A Házprojekt meg függőséget okoz 🙂 ” Csilla
 
 
koltozes2
 

*****

Fontos, hogy a stílusos otthon alapja, hogy mindennek megvan a helye!

Ha nincs, akkor a rendetlenség érzet felülír mindent, a szép burkolatot, a vadiúj kanapé látványát.

A megfelelő tárolás nem arról szól, hogy helyet keresünk a végtelen sok kacatnak, amitől nem tudsz megválni, nem arról szól, hogy mit hova lehet eldugdosni…

Mindent megtanítok a TárolásTan online tanfolyamon!

Egy szemléletmódot kapsz, amit, ha elsajátítasz, akkor örökre elbúcsúzhatsz a selejtezéstől, hiszen semmi feleslegeges dolgod nem lesz! Megfontoltan vásárolsz és nem utolsó sorban ezáltal egy csomó pénzt megspórolhatsz!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

>>> Nézd meg a TÁROLÁSTAN online tanfolyamot <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics