2016. június 27.

Hobbi bútorfestők figyelmébe ajánlom – új termékek!

A hobbi bútorfestők, barkácsolók tábora egyre szélesebb körű, én magam is évek óta művelem a műfajt. Éppen ezért nagyon örültem annak, hogy a PPG Trilak Bondex nevű termékcsaládja új termékekkel fog bővülni. Ők az első olyan nagy klasszikus festékgyártó cég, akik mind termékpalettájukban, mind kommunikációjukban nyitnak felénk, alkotni vágyók felé és nem kizárólag a mesterembereket tekintik célcsoportnak.

IMG_4052

A DIY – csináld magad mozgalom egyre szélesebb körű, napról napra nő azoknak a száma, akik a neten való inspirálódás mellett a tettek mezejére is lépnek. A Do It Yourself mögött sok minden áll, nem csak arról szól, hogy fessük át a szekrényt, mert nincs pénzünk másikra. Beletartozik, hogy próbálunk környezettudatosabban élni, nem azonnal kidobni mindent és újat venni, aztán ott van az alkotás folyamata, a vágy, hogy valamit létrehozzunk, hogy megcsillogtathassuk kreativitásunkat. A saját munkánkat, a saját időnket tettük bele, ezért sokkal értékesebb lesz számunkra mint bármilyen új bútor, nem utolsó sorban pedig egyedi, biztosan sehol nem fog velünk szembejönni. Azoknak pedig, akik irodai, szellemi munkát végeznek, totális kikapcsolódást tud nyújtani egy-egy ilyen átalakítási folyamat, elfáradunk benne, megküzdünk vele, de ugyanakkor fel is tölt.

Az új termékek két nagy csoportra oszthatóak: a Bondex Vintage Effect egy színezett olaj fehér és finom szürke színekben. A másik csoport a waxok, amelyek ezüst és arany színekben érhetőek el, de ha nem szeretnénk metál csillogású felületet, akkor fekete waxot is találunk a kínálatban.

IMG_4193

A sajtótájékoztatón az előadások utáni mini workshopot én tartottam, ezen fa ládákat festettünk igen jó hangulatban, mindenki kipróbálhatta a neki tetsző színű olajat – ami egyébként teljesen festék állagú és kinézetű – és utána a viaszokat is.

IMG_4258

IMG_4304

A termékeket én is alaposan le fogom tesztelni és hamarosan megmutatom, hogy milyen sokféle felületet lehet velük kialakítani. Az üzletekbe néhány hét múlva kerülnek a Bondex újdonságai.

Bővebb információt itt találtok.

*****

 
Dekorálni egy lakást és egy stílusos, jelentésekkel teli otthont alkotni két különböző dolog.
A szabályok ugyanazok, mégis az elsőből egy személytelen “szállodai szoba” lesz, míg a második eredménye egy valódi otthon.
A kurzuson a szabályokon túl a fókusz ez utóbbin van, megtanulod hogyan tudod az otthonodat egyedivé és személyessé varázsolni úgy, hogy stílusos és harmonikus is legyen.
 
A dekoráció a legmobilabb és legolcsóbb lakberendezési eszköz és nagyon kevés pénzből is szuper dolgokat ki lehet alakítani, ha ismerjük a trükköket, szabályokat.
 

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics