2016. február 23.

Hogyan tároljunk stílusosan?

Legyen szó nagy dolgok – például takarítóeszközök – vagy apróságok, mint ékszerek tárolásáról, a kulcs mindig a zárt tárolók kialakítása. Most elsősorban a kis dolgokról ötletelek, amelyek, ha szem előtt vannak, rendetlenség benyomását keltik, még akkor is, ha rendezetten sorakoznak a tárgyak egymás mellett. Gondoljunk a női „kacatokra”, ékszerekre, bizsukra, smink cuccokra, körömlakkokra és társaikra…

Eltehetjük őket persze fiókba, szekrénybe, de ha nincs elég helyünk, akkor a megoldást a dobozok jelentik. Választhatunk olyanokat, amelyek egyben dekorációként is szolgálnak, passzolnak az otthonunk hangulatához, így két legyet üthetünk egy csapásra.

A butopea.hu kínálatának legújabb termékcsaládja saját tervezésű, stílusos dobozokból áll. A finom, nőies, áttört faragással díszített kis tárolók tökéletesek az apró dolgok elrejtésére! De találhatsz köztük, zsebkendő- és szalvétatartót vagy tálcát is hasonló stílusban.

csipkes-tarolok-butoraim

ekszerdoboz_cynthia-butoraim

XL_diszdoboz_voluto-butoraim

A könyvdobozok selyemből készültek és van amelyik kis széfet is rejt magában:

selyem-konydobozok-butoraim

Selyem-konyvdoboz-kek

Az oldalon találtok még a dobozokhoz passzoló egyéb kiegészítőket, például képkereteket is:

fali-sziv-kepkeret-butoraim

sziv_kepkeret_butoraim

 

*****

Fontos, hogy a stílusos otthon alapja, hogy mindennek megvan a helye!

Ha nincs, akkor a rendetlenség érzet felülír mindent, a szép burkolatot, a vadiúj kanapé látványát.

A megfelelő tárolás nem arról szól, hogy helyet keresünk a végtelen sok kacatnak, amitől nem tudsz megválni, nem arról szól, hogy mit hova lehet eldugdosni…

Mindent megtanítok a TárolásTan online tanfolyamon!

Egy szemléletmódot kapsz, amit, ha elsajátítasz, akkor örökre elbúcsúzhatsz a selejtezéstől, hiszen semmi feleslegeges dolgod nem lesz! Megfontoltan vásárolsz és nem utolsó sorban ezáltal egy csomó pénzt megspórolhatsz!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

>>> Nézd meg a TÁROLÁSTAN online tanfolyamot <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics