2016. február 23.

Hogyan tároljunk stílusosan?

Legyen szó nagy dolgok – például takarítóeszközök – vagy apróságok, mint ékszerek tárolásáról, a kulcs mindig a zárt tárolók kialakítása. Most elsősorban a kis dolgokról ötletelek, amelyek, ha szem előtt vannak, rendetlenség benyomását keltik, még akkor is, ha rendezetten sorakoznak a tárgyak egymás mellett. Gondoljunk a női “kacatokra”, ékszerekre, bizsukra, smink cuccokra, körömlakkokra és társaikra…

Eltehetjük őket persze fiókba, szekrénybe, de ha nincs elég helyünk, akkor a megoldást a dobozok jelentik. Választhatunk olyanokat, amelyek egyben dekorációként is szolgálnak, passzolnak az otthonunk hangulatához, így két legyet üthetünk egy csapásra.

A Bútoraim.hu kínálatának legújabb termékcsaládja saját tervezésű, stílusos dobozokból áll. A finom, nőies, áttört faragással díszített kis tárolók tökéletesek az apró dolgok elrejtésére! De találhatsz köztük, zsebkendő- és szalvétatartót vagy tálcát is hasonló stílusban.

csipkes-tarolok-butoraim

ekszerdoboz_cynthia-butoraim

XL_diszdoboz_voluto-butoraim

A könyvdobozok selyemből készültek és van amelyik kis széfet is rejt magában:

selyem-konydobozok-butoraim

Selyem-konyvdoboz-kek

Az oldalon találtok még a dobozokhoz passzoló egyéb kiegészítőket, például képkereteket is:

fali-sziv-kepkeret-butoraim

sziv_kepkeret_butoraim

A dobozok között itt nézhetsz szét!

JÁTÉÉK!!!

Ha pedig szeretnéd megnyerni a kedvenc termékedet, akkor kattints ide, mert február 24. szerda éjfélig még beszállhatsz a Facebook játékba!

Hasonló bejegyzések

Iratkozz fel hozzám és mutatok egy tucat trükköt, amivel igazi otthonná teheted a lakásodat!

Hozzászólások

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics