3in1 – heti programajánló

Három különböző program egy helyen! Mindenképp érdemes karácsonyig ellátogatni az Amikor Galériába, annak is aki már volt és annak is aki még nem, hiszen most egy helyen három teljesen más témájú programot is talál. Egyrészt még tart a „Most jöttem le a falvédőről” c. Magyarország legnagyobb falvédő gyűjteményének kiállítása és vására. Furcsa lehet, hogy egy lakberendező ilyesmit ajánl, inkább humorként tekintsünk rá, igen frappáns ajándék lehet. A 6000 darabos gyűjteményben biztosan talál mindenki megfelelőt.

Például ilyen nagy hímzett igazságokat:

amikor2

De az én kedvencem ez:

amikor3

A falvédők mellett egy kis Ünnepi Bazár is vár, ahol antik, vintage és hazai kortárs alkotók tárgyaiból alkotott enteriőrben válogathatsz és vásárolhatsz, mintha egy lakásban sétálnál.

amikor4

És persze a végére hagytam a legizgalmasabbat! A mai napon Juditu, Nem Mind Lom Bálint és jómagam szétszedjük a galéria 1-1 szobáját, majd mindenki a saját szája íze szerint berendezi azt az ott található bútorokból! Ezt december 17-én, csütörtökön egy kis megnyitó keretén belül meg is ünnepeljük, de egészen év végéig megtekinthetőek a helységek.

Csütörtökön 18 órakor forralt borral várunk mindenkit szeretettel, az eseményt itt találjátok.

amikor5

*****

Találd meg az otthonod stílusát Online tanfolyam

Több stílus is teszik és szeretnél köztük eligazodni?

Szeretnéd tudni, hogyan mixelheted őket? Mik az egyes lakberendezési stílusok sajátosságai?

Milyen színek, anyagok, formák passzolnak hozzá, és mik azok, amikkel nagyon mellé lehet nyúlni?

Végigvesszük a legnépszerűbb lakberendezési stílusokat, megnézzük hogyan lehet őket hazai körülmények között használni. A Stílus tanfolyam II. részében megtanulod hogyan tudod az otthonodba bevinni a személyiségedet, egy kis egyediséget, hogy az tényleg téged tükrözzön! De ennek előfeltétele az I. rész, mert az alapokat itt tanulod meg, ezek nélkül nem fogsz tudni boldogulni a következő szinten.

Minden megtanítok a stílus tanfolyamon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyag állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhető az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy segítségre van szükséged.

 >>> Kattints ide a stílus tanfolyamért <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics