2015. december 12.

5 különleges konyhai beépített szekrény

A beépített szekrényünk lehet egyedi és stílusos is, nem kell, hogy egy kaptafára készüljön. Ha hajlandóak vagyunk több időt rászánni és nem zárkózunk el az újrahasznosítás elől, akkor a különlegességük ellenére se fognak többe kerülni, mintha laminált bútorlapból készülnének.

Többféle stílusban is gondolkodhatunk:

beepitett szekreny konyha1

beepitett szekreny konyha2

beepitett szekreny konyha3

beepitett szekreny konyha4

És egy igazán extra megoldás a végére, amit elkészíthetünk régi szekrények felhasználásával és természetesen szükségünk lesz egy kreatív és türelmes asztalosra is 🙂

beepitett szekreny konyha5

képek itt

*****

A konyha a lakás legkötöttebb helyisége. Ahhoz hogy kényelmes legyen benne főzni – tetszik-nem tetszik – egy sor szabályt be kell tartani. 10-ből 9,5 konyha kialakítása lehetne optimálisabb az adottságait figyelembe véve.

A konyhatervezés legnagyobb buktatója a szabályok NEM ISMERETE!

Ugyanakkor van azért rugalmasság is a tervezésben, csak nagyon nem mindegy miben engedünk a csábításnak, miben kötünk kompromisszumot. Ha ügyesen egyensúlyozol, akkor egy kényelmes, egyben egyedi, stílusos konyhád lehet.

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

>>> Nézd meg a Konyhatervezés online tanfolyamot <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics