2015. május 26.

Négy éve történt, hogy…

Tegnap lett négy éves a blogom! Durva, hogy már ennyi idő eltelt és az még inkább, hogy mennyi minden történt és mennyire megváltoztatta az egész életemet. Előtte csak céltalanul bolyongtam, kerestem az utamat és azt, hogy nem találtam a helyem azzal kompenzáltam, hogy egyik iskolai padból ültem a másikba. Ez azért nem volt kényszer, imádtam tanulni.

Ez volt az első kép, amit feltettem a Facebookra :)
Ez volt az első kép, amit feltettem a Facebookra 🙂

Igaz, hogy a blog kezdetekor sem voltak kristálytiszta céljaim, de gondoltam, majd menet közben jönnek és addig is „csak” írok… Egyébként már több, mint 900 blogbejegyzés van a blogon 🙂 Volt sok nehézség meg hullámvölgy, de soha egy percig sem merült fel bennem, hogy abbahagyjam a blogot. Érdekes dolog ez a sors, mert a mélypontokon mindig jött egy jó lehetőség vagy ajánlat, ami kirántott a gödörből és újra tele lettem energiával.

Sok mindenbe belefogtam, van amibe belebuktam – anyagilag is, van amit félbehagytam és van amit (még) el se kezdtem pedig évek óta tervezem… Ezeket nem kudarcként éltem meg soha és teljesen természetes, hogy az embernek nem sikerülhet minden, vannak halálra ítélt projektek, a lényeg, hogy ugyanabba a csapdába ne lépjünk bele kétszer 🙂

Van az a mondás, hogy az okos ember más kárán tanul – megmondom őszintén, hogy én ezt soha nem értettem, mert szerintem tökre nem igaz. Így nem lehet megtanulni semmit, csak ha saját magad tapasztalod meg! Legalábbis én így működök.

Minden év hozott egy nagy újdonságot:

2012 – Ekkor kezdtem el tartani a hobbi lakberendezési tanfolyamokat. És ekkor választottam azt az utat, hogy nem hagyományos lakberendezőként szeretnék dolgozni, hanem azoknak segíteni akik nem akarnak vagy nem engedhetnek meg maguknak egy lakberendezőt, de ettől meg szeretnének egy jól tervezett és stílusos otthont. A tanfolyamok oldala épp most újult meg teljesen és immár jól átlátható, könnyen kezelhető és egyszerűen elérhető az egész.

2013 – Házvásárlás. Amikor megvettük a Házat, akkor régi nagy álmom vált valóra azzal, hogy írhatok az átalakításról, felújításról. Ezt követhetitek is a blogon, de a Házprojektnek van saját FB oldal is.

2014 – Több év tervezgetés és háttérmunka után elindítottuk a webshopunkat Decor Labor néven. Elsősorban saját tervezésű és gyártású stencileket árusítunk, bár a kínálat folyamatosan bővül, most már rengeteg táblaforma és 10 különböző színű táblafesték is kapható, így mindenkinek olyan táblája lehet, amilyet szeretne 🙂

2015 – Ez az év a Könyv éve lesz, szintén egy nagy álmom volt, hogy könyvet írhassak! A sors fintora, hogy egyszerre két lehetőséget is kaptam és választanom kellett. A könyv Facebook oldalát itt követhetitek.

Lehet hogy egy kicsit csapongó voltam, de le akartam írni a fejemben lévő gondolatokat és kíváncsian várom, hogy mit hoz még a jövő! Az biztos, hogy a blogot továbbra is olvashatjátok!

És a legfontosabb a legvégére:

Köszönöm Nektek, hogy olvastok, mert nélkületek mit sem érne az egész! 🙂

*****

Nézz szét az Online Lakberendezési Tanfolyamok között!

– Segítenek, ha vásárlás, felújítás, építkezés előtt állsz

– Megtanulod a lakberendezés alapjait, szabályait, a tervezés menetét

– Megismered, hogy milyen elemekből állnak össze az egyes stílusok és hogyan tudod őket mixelni

A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet! Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat…

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

 >>> Kattints ide, nézz szét a tanfolyamok között <<<

 

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics