Egy filléres csempe, ami menő!

Van egy csempe típus, amibe lépten-nyomon bele lehet botlani a pinteresten vagy egyéb lakberendezési oldalakon. Nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik és ami még jobb, hogy egy alacsony árkategóriás darabról van szó! Főleg skandináv jellegű enteriőrökben találkozhatunk a sima fehér, 15×15-ös csempével. Sokakat a közintézmények mosdóira emlékezteti, mert az iskolákban, óvodákban is ilyen van – nem véletlen, hiszen olcsó 🙂

Azonban ne hagyjuk, hogy befolyásoljanak minket a rossz beidegződések! Ez igenis menő!

csempe

Lehetőleg szürke fugával és kötésben tegyük a csempét:

csmep2

csempe3

Simán rakva ilyen, kötésben sokkal jobb 🙂

csempe4

csempe5

csempe6

Egy remek példa arra, hogy a cementlappal kiváló kombinációt alkot és így az amúgy drágább cementlap is belefér a költségvetésbe, hiszen amit a fali csempén megspórolunk, azt átcsoportosíthatjuk a padló árához 🙂

csempe7

csempe8

Itthon könnyedén beszerezhető a csempe, a Zalakerámia Carneval sorozatában megtalálható a 15×15-ös fehér csempe matt és fényes változatban is. Kb 1800-2200 Ft/m2 áron lehet kapni, érdemes jól körülnézni a neten, mert nagy a szórás árban. Én most itt találtam olcsóbban. És találtam ehhez hasonlót 1290-ért, bár erről nincs semmi infóm.

*****

Találd meg az otthonod stílusát Online tanfolyam

Több stílus is teszik és szeretnél köztük eligazodni?

Szeretnéd tudni, hogyan mixelheted őket? Mik az egyes lakberendezési stílusok sajátosságai?

Milyen színek, anyagok, formák passzolnak hozzá, és mik azok, amikkel nagyon mellé lehet nyúlni?

Végigvesszük a legnépszerűbb lakberendezési stílusokat, megnézzük hogyan lehet őket hazai körülmények között használni. A Stílus tanfolyam II. részében megtanulod hogyan tudod az otthonodba bevinni a személyiségedet, egy kis egyediséget, hogy az tényleg téged tükrözzön! De ennek előfeltétele az I. rész, mert az alapokat itt tanulod meg, ezek nélkül nem fogsz tudni boldogulni a következő szinten.

Minden megtanítok a stílus tanfolyamon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyag állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhető az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy segítségre van szükséged.

 >>> Kattints ide a stílus tanfolyamért <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics