2015. március 25.

Vagány, színes, kaotikus: a bohém stílus

A bohém stílus a lakberendezésben évek óta jelen van, én is írtam róla már évekkel ezelőtt is, ám mostanában mintha egyre gyakrabban futnék bele.  Hozzám mindig is közel állt, szeretem azt az otthonos káoszt, ami teremt. Ez az a stílus, amihez nem lehet bátortalanul hozzáállni, itt ugyanis színek és minták tobzódnak, amit tovább fokozhatunk különféle stílusú bútorok összepakolásával, kialakítva a teljes eklektikus káoszt, ami mindezek ellenére meleg, barátságos és otthonos. A bohém stílusnak rengeteg arca van, elvihetjük egy kicsit keleties vagy marokkói irányba, de lehet franciás, ipari, romantikus, valamint a rusztikus és a retro is jól áll neki, sőt a minimalizmussal is remek párost alkot. Egyszóval roppant sokoldalú:

bohem1

bohem2

bohem3

bohem4

bohem5

bohem6

bohem7

bohem8

bohem9

bohem10

bohem11

bohem12

bohem13

bohem14

bohem15

bohem16

bohem17

A képek forrása és még több kép itt.

*****

Találd meg az otthonod stílusát Online tanfolyam

Több stílus is teszik és szeretnél köztük eligazodni?

Szeretnéd tudni, hogyan mixelheted őket? Mik az egyes lakberendezési stílusok sajátosságai?

Milyen színek, anyagok, formák passzolnak hozzá, és mik azok, amikkel nagyon mellé lehet nyúlni?

Végigvesszük a legnépszerűbb lakberendezési stílusokat, megnézzük hogyan lehet őket hazai körülmények között használni. A Stílus tanfolyam II. részében megtanulod hogyan tudod az otthonodba bevinni a személyiségedet, egy kis egyediséget, hogy az tényleg téged tükrözzön! De ennek előfeltétele az I. rész, mert az alapokat itt tanulod meg, ezek nélkül nem fogsz tudni boldogulni a következő szinten.

Minden megtanítok a stílus tanfolyamon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyag állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhető az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy segítségre van szükséged.

 >>> Kattints ide a stílus tanfolyamért <<<

 

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics