2015. március 06.

Új trend: táblafesték színesen

A táblafesték már sok éve rendületlenül tartja magát a lakberendezésben, én is imádom, hiszen annyira sokoldalúan használható, a lehetőségek tárháza kimeríthetetlen. Többször is írtam már róla, például itt. Most azonban valami egészen új dolgot szeretnék bemutatni, mert végre itthon is elérhetőek a színes táblafestékek. Hurrá!!!

Így nem kell lemondanunk a színekről se és az firkálásról egyedi dekorációról se. Hoztam egy kis inspirációt, hogy milyen is ez színesben. A klasszik fekete ugye nem újdonság:

szines tablafestek17

De még az iskolatábla-zöld se annyira:

szines tablafestek15

Kombinálhatjuk a színeket, festhetünk vele mintát is:

szines tablafestek1

szines tablafestek2

Ugyanúgy írhatunk rá krétával:

szines tablafestek3

szines tablafestek4

szines tablafestek5

szines tablafestek6

szines tablafestek7

szines tablafestek8

szines tablafestek9

szines tablafestek10

szines tablafestek11

szines tablafestek12

szines tablafestek13

szines tablafestek14

És én is nekiálltam lefesteni a hűtőnket country zöld színnel. először alapoztam vizes bázisú univerzális alapozóval két rétegben:

IMG_3331

Majd jött rá két réteg táblafesték. Marha jól néz ki! 🙂

IMG_3353

100 ml kb egy m2-re elég két rétegben. Krétával írható, nedves ronggyal letörölhető. Én velúr hengerrel festettem, de ecset is jó, a két réteget festési iránya egymásra merőleges legyen. A szivacs hengert csak azért nem ajánlom, mert a szivacs rengeteg festéket szív fel aztán egyszer csak volt festék, nincs festék 🙂

chalkboard paint

*****

 
Dekorálni egy lakást és egy stílusos, jelentésekkel teli otthont alkotni két különböző dolog.
A szabályok ugyanazok, mégis az elsőből egy személytelen “szállodai szoba” lesz, míg a második eredménye egy valódi otthon.
A kurzuson a szabályokon túl a fókusz ez utóbbin van, megtanulod hogyan tudod az otthonodat egyedivé és személyessé varázsolni úgy, hogy stílusos és harmonikus is legyen.
 
A dekoráció a legmobilabb és legolcsóbb lakberendezési eszköz és nagyon kevés pénzből is szuper dolgokat ki lehet alakítani, ha ismerjük a trükköket, szabályokat.
 

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics