Ti küldtétek: egy pakli csinos csaj

Orsi még februárban írt nekem, hogy kapott a nagypapájától egy pakli „nénis” kártyát, amivel gyerekkorában nagyon sokat játszott, sok emlék fűződik hozzá és szeretne vele valamit kezdeni. A pin-up stílus ma is az egyik kedvence, a hölgyek teljesen elvarázsolták kiskorában. Szerintem senkinek nem kell bemutatni, hogy milyen kártyákról van szó:

kartya1

Fontos volt, hogy a kártyák egyben maradjanak, pár darab már így is hiányzott, viszont Orsi már egy éve agyalt, hogy hogyan lehetne a lakásának a dísze. Néha a legegyszerűbb megoldás a legjobb. Azt javasolta, hogy egyszerűen csak tegye egymás mellé a kártyákat és helyezze el őket egy nagy keretben. Szerintem szuper lett!

kartya2

kartya3

kartya4

kartya5

Egyelőre még keresi a helyét a lakásban. Orsi azt írta, hogy „Minden percben ránézek a falra, nem tudok betelni vele. Alig várom, hogy Nagypapa megnézze”.

Nos kérem, így kell dekorációt készíteni, személyeset, egyedit! Sok idő mire összeáll, de az értéke felbecsülhetetlen.

Köszönöm a képeket Orsinak!

*****

 
Dekorálni egy lakást és egy stílusos, jelentésekkel teli otthont alkotni két különböző dolog.
A szabályok ugyanazok, mégis az elsőből egy személytelen “szállodai szoba” lesz, míg a második eredménye egy valódi otthon.
A kurzuson a szabályokon túl a fókusz ez utóbbin van, megtanulod hogyan tudod az otthonodat egyedivé és személyessé varázsolni úgy, hogy stílusos és harmonikus is legyen.
 
A dekoráció a legmobilabb és legolcsóbb lakberendezési eszköz és nagyon kevés pénzből is szuper dolgokat ki lehet alakítani, ha ismerjük a trükköket, szabályokat.
 

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics