2014. április 07.

Építkezőknek: passzívház bejárás

Egyre többen érdeklődnek a passzívházak iránt. Aki építkezésre adja a fejét, szinte biztos, hogy egy kicsit utánaolvas ezeknek a házaknak is. Most egy egyedülálló programot szeretnék ajánlani: a Mesterünk Kft.-nél (ők dolgoznak a mi házunkon is) lehetőség lesz egy félig kész passzívházat megtekinteni! Minden olyan részlet megtekinthető, amit egy kész házon már nem látunk, ugyanakkor ezek a rendszerek alkotják a passzívház lényegét: a szellőztető rendszer, hogyan csökkentik le a ház energiaigényét, stb. Betekintést nyerhettek a tervezés, és az építés folyamatába. Ez nem egy bemutató ház, hanem egy valódi építkezés, ahol a tulajdonos volt olyan jó fej és megengedte, hogy mások is betekintsenek, hogy hogyan készül egy passzív ház.

mesterunk1

És nem csak megnézhetitek, hanem természetesen kérdezhettek is, Péterék minden kérdésre válaszolnak! Fontosnak tartom még megemlíteni, hogy sokan építenek passzív házakat, azonban nem mindenki rendelkezik a szigorú német minőségi tanúsítvánnyal és egészen biztos, hogy sokan el is buknának a minősítés folyamatában. A Mesterünk Kft. természetesen rendelkezik ilyennel 🙂

A külsőről meg annyit, hogy ez passzívház is lehet bármilyen. Ha valaki inkább a klasszikus felé hajlik, nem a nagyon modern kinézet felé (mint pl. én is), ez sem akadály. Erről a tervről például egy századfordulón épült, felújított balatoni villa jut eszembe:

mesterunk2

Részletek és információk:

Időpont: április 11. péntek délután és április 12. szombat.

Helyszín: Székesfehérvár

További infót itt találtok.

Minden építkezőnek nagyon ajánlom, osszátok meg és küldjétek el olyan ismerőseiteknek, akik hasonló cipőben járnak, passzívházon törik a fejüket, esetleg bizonytalanok! És nyugodtan hivatkozzatok az OtthonKommandóra.

*****

Nézz szét az Online Lakberendezési Tanfolyamok között!

– Segítenek, ha vásárlás, felújítás, építkezés előtt állsz

– Megtanulod a lakberendezés alapjait, szabályait, a tervezés menetét

– Megismered, hogy milyen elemekből állnak össze az egyes stílusok és hogyan tudod őket mixelni

A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet! Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat…

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

 >>> Kattints ide, nézz szét a tanfolyamok között <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics