2013. december 11.

Házprojekt: nappali inspirációk

Ellentétben az étkező-konyhával, ahol pontosan tudom mit szeretnék, mind hangulatban, mind a konkrét dolgokat illetően, a nappalinál ez nem mondható el. Valami hangulat nagyon homályosan lebeg a szemem előtt, de mivel még nem igazán foglalkoztam vele, nem tiszta a dolog.

Emlékeztetőül az alaprajz. A nappalink nem kicsi, kb. 26,5 m2, de azért óriási nagynak se mondható. Az elrendezés az alaprajzon csak jelzésértékű (ahogy a többi helyiségnél is). A nappali funkción kívül ki kell majd alakítani egy dolgozó sarkot, és meg kell oldani sok-sok könyv tárolását.

alaprajz fsz vegleges

Van néhány alapvető dolog, amit biztosan tudok: a fal egyszerű, fehér lesz és ugyanaz a világos hajópadló, mint az étkező-konyhában.  A berendezést illetően semmi garnitúra és semmi óriási bútor, mert a cél egy szellős, eklektikus hatás, ahol van egy kis régi, egy kis ipari és egy kis mcm (mid century modern). De ennél fontosabb, hogy kényelmes és gyerekbarát legyen.

Az első körös inspirációs képek még igen vegyesek:

nappali1

nappali2

nappali3

nappali4

nappali5

nappali6

nappali7

nappali8

nappali9

nappali10

nappali11

nappali12

nappali13

nappali14

nappali15

nappali16

nappali17

nappali18

nappali19

nappali20

nappali21

nappali22

Update: a terveket már beadtuk, az engedélyezési eljárás folyamatban van. Építészeink jelenleg a költségvetésen dolgoznak én meg halálra izgulom magam, hogy hányszorosa lesz az általam gondoltnak 🙂

A képeket megtalálod a Házprojekt inspirációs pinterest albumomban.

*****

Találd meg az otthonod stílusát Online tanfolyam

Több stílus is teszik és szeretnél köztük eligazodni?

Szeretnéd tudni, hogyan mixelheted őket? Mik az egyes lakberendezési stílusok sajátosságai?

Milyen színek, anyagok, formák passzolnak hozzá, és mik azok, amikkel nagyon mellé lehet nyúlni?

Végigvesszük a legnépszerűbb lakberendezési stílusokat, megnézzük hogyan lehet őket hazai körülmények között használni. A Stílus tanfolyam II. részében megtanulod hogyan tudod az otthonodba bevinni a személyiségedet, egy kis egyediséget, hogy az tényleg téged tükrözzön! De ennek előfeltétele az I. rész, mert az alapokat itt tanulod meg, ezek nélkül nem fogsz tudni boldogulni a következő szinten.

Minden megtanítok a stílus tanfolyamon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyag állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhető az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy segítségre van szükséged.

 >>> Kattints ide a stílus tanfolyamért <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics