2013. november 23.

Beszerzési hely ajánló karácsonyi ajándékhoz

Ha van olyan családtagod, barátod, aki lakberendezés mániás, akkor ajánlok egy oldalt, ahol szuper dolgok kaphatóak! Mivel ez egy vásárlói közösség, így regisztráció szükséges ahhoz, hogy meg tudd nézni a dolgokat. Ha ez alapból felháborít, hát akkor sajnos szuper dolgokról maradsz le 🙂

vivre2

Minden nap indul 5-6 új akció, ezek néhány napig tartanak. Én teljesen függő lettem, alig várom a napi adagomat!  Persze van sok béna és giccses dolog, de remek dolgokat találni, nem is keveset. A múltkori Házprojekt beszámoló kapcsán már leírtam miket vettem a konyhába. Nos, a sort még bővítettem pár darabbal:

befottes1

befottes2

befottes3

befottes4

Nem szeretem zacskóban bontottan tárolni az élelmiszereket. Az üvegek tökéletesek lesznek rizsnek, tésztának, lisztnek, cukornak és még sok minden másnak. És van zöld is! Az árak teljesen korrektek, persze vannak drágább dolgok is, de vannak kifejezetten kedvezőek, és a kettő között minden. Ezeknek az üvegek darabja 820 és 1370 Forint között volt.

Figyelem! Minden terméknél szerepel a szállítási időszak. Ha karácsonyra szeretnél venni valamit, ne felejtsd el megnézni, nehogy később érkezzen meg!

Ha ajándékot keresel, vagy csak a magad örömére kutakodnál, akkor itt tudsz csatlakozni az oldalhoz és megnézni a kínálatot.

vivre

*****

A lakberendezés alapja a FUNKCIÓ!

Teljesen mindegy, hogy van egy szép kanapénk, ha rossz a szoba elrendezése, vagy lehet szép burkolatunk a WC-ben, azonnal tönkre vágja a műanyag felmosóvödör a sarokban. Kerülhet rossz helyre kapcsoló, lámpa, lehet kevés tárolónk, választhatunk rossz burkolatokat, színeket.

Rengeteg olyan ALAP dolog van, aminél, ha rosszul döntünk, azon nem fogunk tudni később változtatni!

Nem fogjuk újra átrakni a falakat, vagy szétverni a vadiúj burkolatot, és az új konyhát sem bombázzuk szét, mert rossz helyre kerültek a kiállások.

Ha van egy alap TUDÁSUNK, akkor a HIBÁK ELKERÜLHETŐEK!

Minden megtanítok a LAKBERENDEZÉS ALAPJAI online tanfolyamon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

>>> Nézd meg a LAKBERENDEZÉS ALAPJAI online tanfolyamot <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics