2013. október 10.

Panelszépségverseny – a szavazók is nyerhetnek!

A héten véget ér a FŐTÁV I LOVE PANEL – Panellakás szépségversenye. Természetesen nevezni is lehet még budapesti panelekkel és be lehet szállni a 300.000 Forintos fődíjért. Azonban szavazni is érdemes, mert a szavazók között kisorsolásra kerül 5×20.000 Forintos IKEA lakberendezési ajándékkártya.

ilove_banner_310x250_a.jpg

Már több, mint 110 lakást töltöttek fel, amelyek között remek megoldásokra, átalakításokra lehet bukkanni.

Erről például meg nem mondanám, hogy egy panellakás. Remek, ahogy a terasz burkolata továbbfut bent is, összekapcsolja a kinti és a benti teret és a térelválasztások is szuperek.

panel1.jpg

Itt pedig feltehetően némi falbontás után egy remek étkező-konyha-nappali tér született kitágítva a teret és a pár m2-es konyhából egy látványos konyhasarok lett:

panel2.jpg

A feltöltött lakásokat megnézni és szavazni itt tudtok.

*****

A lakberendezés alapja a FUNKCIÓ!

Teljesen mindegy, hogy van egy szép kanapénk, ha rossz a szoba elrendezése, vagy lehet szép burkolatunk a WC-ben, azonnal tönkre vágja a műanyag felmosóvödör a sarokban. Kerülhet rossz helyre kapcsoló, lámpa, lehet kevés tárolónk, választhatunk rossz burkolatokat, színeket.

Rengeteg olyan ALAP dolog van, aminél, ha rosszul döntünk, azon nem fogunk tudni később változtatni!

Nem fogjuk újra átrakni a falakat, vagy szétverni a vadiúj burkolatot, és az új konyhát sem bombázzuk szét, mert rossz helyre kerültek a kiállások.

Ha van egy alap TUDÁSUNK, akkor a HIBÁK ELKERÜLHETŐEK!

Minden megtanítok a LAKBERENDEZÉS ALAPJAI online tanfolyamon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

>>> Nézd meg a LAKBERENDEZÉS ALAPJAI online tanfolyamot <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics