2013. március 01.

Konyha – tárolási praktikák

Ma kezdődik a Budapest Sportarénában a Konyhakiállítás és egészen vasárnapig tart. Aki idén új konyhát, vagy konyhaátalakítást tervez, mindenképp érdemes elnéznie. Nem feltétlen azért, hogy a legtrendibb konyhát megvegye vagy a legújabb technológiai csodákat, ami már meg is főzi az ember helyett az ételt, hanem azért, mert tájékozódni lehet, információt és rengeteg ötletet gyűjteni. Egy előre, jól megtervezett konyha nagyon megkönnyíti a munkát benne, érdemes az elején kicsit több energiát belefektetni, később hálásak leszünk érte.

Néhány praktikus tárolási tipp a sok közül:

konyha1.jpg

konyha2.jpg

konyha3.jpg

konyha4.jpg

konyha5.jpg

konyha6.jpg

konyha7.jpg

konyha8.jpg

konyha9.jpg

konyha10.jpg

konyha11.jpg

konyha12.jpg

konyha14.jpg

konyha15.jpg

konyha16.jpg

Látogassatok el a Konyhakiállításra! Részletek itt.

konyhakiallitas.png

A forrásokat lásd a képekre kattintva.

*****

Fontos, hogy a stílusos otthon alapja, hogy mindennek megvan a helye!

Ha nincs, akkor a rendetlenség érzet felülír mindent, a szép burkolatot, a vadiúj kanapé látványát.

A megfelelő tárolás nem arról szól, hogy helyet keresünk a végtelen sok kacatnak, amitől nem tudsz megválni, nem arról szól, hogy mit hova lehet eldugdosni…

Mindent megtanítok a TárolásTan online tanfolyamon!

Egy szemléletmódot kapsz, amit, ha elsajátítasz, akkor örökre elbúcsúzhatsz a selejtezéstől, hiszen semmi feleslegeges dolgod nem lesz! Megfontoltan vásárolsz és nem utolsó sorban ezáltal egy csomó pénzt megspórolhatsz!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

>>> Nézd meg a TÁROLÁSTAN online tanfolyamot <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics