2012. július 24.

Kincsvadászat a Kincsesboltban!

Emily Kincsesboltja a Király utcában egy éves születésnapját ünnepli! A tavalyi nyitáskor gyorsan terjedt a híre, hozzám is hamar eljutott, de személyesen ellátogatni  – gyerekszülés és egyéb elfoglaltságok miatt – csak pár hónap múlva tudtam. A korábbi beszámolómat itt olvashatjátok.

Emily egy igazi női szentélyt alakított ki a csöppnyi boltban, a lakberendezési kiegészítők mellett, ékszerek, táskák, sálak, ruhák és csupa „mostazonnalkell” dolog között válogathattok. És hogy ne csak a budapestiek élvezhessék a portékákat, hosszas munka után elindult a Kincsesbolt webáruház is.

A szülinap alkalmából egy igazi kincsvadászatot fundáltunk ki nektek!

A játék menete: összesen 5 alkalommal játszhattok az elkövetkezendő 3 napban. Az első 4 játék 4 különböző blogon zajlik majd, ahol 1-1 kérdést találsz 3 lehetséges válasszal. Ha helyesen válaszolsz a kérdésre, akkor részt veszel az adott blog nyereményjáték sorsolásán.
Amennyiben egy kicsit összetettebb vadászatra vágysz és szeretnéd megnyerni a fődíjat, amit Emily kincses széfje rejt, a következő a teendőd:

Vegyél részt mind a 4 játékban. A válaszok mellett találsz majd egy kétjegyű kódot is. Minden általad adott – remélhetőleg helyes – válasz kódját jegyezd fel magadnak, mert az 5. játékban ezekből a kódokból összeálló 8 jegyű számsort kell helyesen megadnod. Fontos! Írd fel magadnak a kódokat, mert utólag már nem tudod elérni a játékok oldalát, így nem tudod visszanézni a számokat!

A játékok sorrendje – ez egyben meghatározza a kódok sorrendjét is:

1. Játék: itt az Otthonkommandó blogon ma, július 24-én, kedden

2. Játék: PandArte blogján, szintén július 24. kedd

3. Játék: Vadjutkánál július 25. szerda

4. Játék: Urban Eve-nél, szintén július 25. szerda

5. Játék: Csütörtökön figyeljétek Emily oldalát. Itt majd az előző 4 játék válaszainak a kódszámát kell megadnod. A számsor helyes sorrendje: Otthonkommandó – PandArte – Vadjutka – Urban Eve kérdéseire adott válaszaid kódszáma.

Nálam pedig a mai nyeremény ez a türkiz lámpabura:

kincsesbolt nyeremeny.JPG

Ma éjfélig játszhattok. Az Olimpia közeledtével pedig egy ehhez kapcsolódó kérdésre kell helyesen felelni.

A JÁTÉKNAK VÉGE 🙁

És ne feledjétek, ha indulni szeretnétek a főnyereményért is, akkor PandArte blogján is a mai napon játszhattok!

Csütörtökön pedig 18 órától Emily mindenkit vár szeretettel a boltba egy kis szülinapi ünneplésre!

f

*****

Nézz szét az Online Lakberendezési Tanfolyamok között!

– Segítenek, ha vásárlás, felújítás, építkezés előtt állsz

– Megtanulod a lakberendezés alapjait, szabályait, a tervezés menetét

– Megismered, hogy milyen elemekből állnak össze az egyes stílusok és hogyan tudod őket mixelni

A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet! Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat…

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

 >>> Kattints ide, nézz szét a tanfolyamok között <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics