Stencilek, sablonok nyomában

A tegnapi asztalfestős blogbejegyzés kapcsán sokan kérdeztétek, hogy jó-jó, de hol lehet kapni sablonokat, így összeszedtem néhány beszerzési forrást. 

Az alap felállás a szokásos: itthon kevés helyen vehetünk stencilt és igen gyér a választék, a külföldi webshopokban viszont tobzódhatunk.

Hazai: a kreatív-hobby boltok nagy részében (a nagyobbakban biztosan) vannak sablonok, de a választék nem túl bő. Interneten a Megaminta.hu oldalról rendelhettek. A választék itt sem ér fel a külföldi webshopokéval, ám mindenképp érdemes először itt körülnézni. Ha megtetszik valami, akkor egyrészt olcsóbb, másrészt egyszerűbb innen megrendelni, mint külföldről. Ha egyedi igényeid vannak, saját mintát szeretnél, akkor is bátran írhatsz nekik!

És jöjjön 3 amerikai webáruház, én ezeket szeretem a legjobban, de ezeken kívül még rengeteg van:

Royal Design Studio

Designer Stencils

Cutting Edge Stencils

Sablont többféle módszerrel otthon is készíthetsz és falimatricázni is lehet, ha valaki nem szeretne a festéssel bajlódni. De ezekről majd külön bejegyzést készítek!

*****

 
Dekorálni egy lakást és egy stílusos, jelentésekkel teli otthont alkotni két különböző dolog.
A szabályok ugyanazok, mégis az elsőből egy személytelen “szállodai szoba” lesz, míg a második eredménye egy valódi otthon.
A kurzuson a szabályokon túl a fókusz ez utóbbin van, megtanulod hogyan tudod az otthonodat egyedivé és személyessé varázsolni úgy, hogy stílusos és harmonikus is legyen.
 
A dekoráció a legmobilabb és legolcsóbb lakberendezési eszköz és nagyon kevés pénzből is szuper dolgokat ki lehet alakítani, ha ismerjük a trükköket, szabályokat.
 

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics