OtthonKommandó workshop indul!

Közhírré tétetem – remélem sokatok örömére – hogy a Magnóliák Műhelyével közös szervezésben lakberendező hobby kurzus indul. Egy 5 alkalomból álló mini tanfolyamot terveztünk.

Mi lesz? Lakberendezésről másképp. Ismerd meg az alapszabályokat és engedd szabadjára a fantáziádat! Merj másképp gondolkodni! Légy kreatív és bátor úgy, hogy mindez ne menjen a funkció és a használhatóság rovására. Ha szereted a blogot, akkor ezt is szeretni fogod:)

Kinek ajánlom? Költözködőknek, lakásfelújítóknak, építkezőknek, mániákus lakásátrendezőknek, a téma iránt érdeklődőknek, egyszóval mindenkinek. És azoknak, akiknek nincs idejük az internetet böngészni és az üzleteket járni ötletek után kutatva.

Minden alkalomra bátran hozhatsz a témához kapcsolódó kérdéseket, együtt megnézzük és keresünk rá megoldást, ötleteket.

Időpontok – tematika:

1. alkalom
Tematika: Egy kis elmélet – de szigorúan csak a legszükségesebbek! A tervezés alapjai, a bútorok szabványméretei, minek mekkora hely kell. Tárolás. Mikre kell odafigyelni a kialakítás során, funkciók és használhatóság, buktatók, lehetőségek, variációk. Ergonómia. Alaprajz.

2. alakalom
Tematika: Bútorok másképp, avagy nem minden az, aminek látszik – Ötletek helyiségenként lebontva. Bútorfelújításról, tuningolásról, újrahasznosításról. A stílusokról és keverésükről. Ne dobd ki a régit! Legyen egyedi a lakásod!

 

3. alakalom
Tematika: Lakásdekorációk, kiegészítők  – csináld magad – Egyszerű és alacsony költségvetésű tippek, amikkel feldobhatod a lakást, egyedi dekorációk készítése, húsvét. Meglepetés: húsvéti dekoráció készítés.

 

4. alakalom
Tematika: Üzletajánló – mit, hol, mennyiért? Budapest és környéke. Textilek, bútorok, kiegészítők, minden ami lakberendezés. Üzletlista témák, stílusok szerint.

 

5. alakalom
Tematika: Faldekorációk – festékekről, színek használatáról, tapétákról. A stencilezés különböző módszerei, tippek, trükkök, praktikák. A workshop végén pedig egy kis gyakorlat, de a többi legyen meglepetés! 🙂

 

 

Árak:

  • 4900 Ft/alkalom
  • 5 alkalmas bérlet 19.900 forint

Jelentkezz minél előbb, mert csak korlátozott számban tudunk helyet biztosítani. Bérletesek előnyben!

Helyszín: Magnóliák Műhelye, Budapest, Óbuda, Bokor u. 2.

Jelentkezés: Hajninál és Dórinál tudsz regisztrálni az [email protected] e-mail címen. A tárgyhoz írd be, hogy otthonkommandó. Minden további teendőről felvilágosítást kapsz!

Gyertek! 🙂

A következő időpont:

Szerdánként, 18-21 óráig: Április 18, Április 25, Május 2, Május 9, Május 16.

*****

Nézz szét az Online Lakberendezési Tanfolyamok között!

– Segítenek, ha vásárlás, felújítás, építkezés előtt állsz

– Megtanulod a lakberendezés alapjait, szabályait, a tervezés menetét

– Megismered, hogy milyen elemekből állnak össze az egyes stílusok és hogyan tudod őket mixelni

A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet! Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat…

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

 >>> Kattints ide, nézz szét a tanfolyamok között <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics